Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kuran okurken görmek

Rüyada babasını kuran okurken görmek

Rüyada babasını kuran okurken görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını kuran okurken gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada babayı kuran okurken görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını kuran okurken görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kazancını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini kuran okurken görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kuran okurken görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada anneyi kuran okurken görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kuran okurken uyanmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Rüyada başkasını kuran okurken görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, düşman malından yemeye inanılır.

Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ancak yılmayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments