Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe odun attığını görmek

Rüyada ateşe odun attığını görmek

Rüyada ateşe odun attığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Rüyada ateşe odun attığını gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Rüyada ateşe odun attığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dertlerinin günden güne artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ateşe odun atmak ulvi kimse haline geleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Rüyada ateş ve odun görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada ateş odun görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada odunu ateşe atmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Rüyada odun ve ateş görmek yeni kararlar alınacağına, iyi kısmetleri olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Rüyada odunlarla ateş yakmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşe odun atmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments