Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş ve odun görmek

Rüyada ateş ve odun görmek

Rüyada ateş ve odun görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, huzur içinde yatacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada ateş ve odun gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada odun ve ateş görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ateş ve odun görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada odun ateş yakmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş odun görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşe odun atmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada odun ateşi söndürmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odunlarla ateş yakmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Rüyada ateşe odun atmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments