Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba ve ateş görmek

Rüyada soba ve ateş görmek

Rüyada soba ve ateş görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba ve ateş gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada sobada ateş görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sobadan ateş çıktığını görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş soba görmek güleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada sobada yanan ateş görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada sobada ateş söndürmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına alamet eder.

Rüyada sobanın içinde ateş görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba ateşi görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada sobada kor ateş görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, elinin bollaşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments