Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş kıvılcım görmek

Rüyada ateş kıvılcım görmek

Rüyada ateş kıvılcım görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş kıvılcım gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Rüyada ateş kıvılcım görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sorumlulukların azalacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada ateş kıvılcımları görmek verilen  sözlerin tutulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada ateş kıvılcımı görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik kıvılcımı görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvılcım söndürmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kıvılcım görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvılcım görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments