Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvılcım söndürmek

Rüyada kıvılcım söndürmek

Rüyada kıvılcım söndürmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Rüyada kıvılcım söndürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Rüyada kıvılcım söndürmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, Allah katında yükseleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş kıvılcımları görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik kıvılcımı görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde kıvılcım görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kıvılcım görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ateş kıvılcım görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş kıvılcımı görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments