Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen ninemi görmek

Rüyada ölen ninemi görmek

Rüyada ölen ninemi görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, ağzının tadının bozulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen ninemi gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş nine ve dedesini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, dertlerin sona ereceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş nineyi görmek yanlış işler yapacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ölen nine görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ninelerin elini öpmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada nine ve dede görmek lüks içinde olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Rüyada kendi ninesini görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada ölen ninemi görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada dede nine görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments