Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nine ve dede görmek

Rüyada nine ve dede görmek

Rüyada nine ve dede görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kendi geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nine ve dede gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Rüyada ölmüş dede nine görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada nine ve dede görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş nine ve dedesini görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada dede ve nine görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı nine ve dede görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş dede ve ninesini görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yokluk çekeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı dede nine görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, rızkının kesileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı dede ve nine görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments