Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ninesini görmek

Rüyada kendi ninesini görmek

Rüyada kendi ninesini görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi ninesini gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada nine ve dede görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ninemi görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı nineye yardım etmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada ölen ninesini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ninelerin elini öpmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ak sakallı nine görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş nine ve dedesini görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş nine görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments