Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi küs görmek

Rüyada ölen kişiyi küs görmek

Rüyada ölen kişiyi küs görmek belaya ve derde düşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, her anlamda şifa bulmaya, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyi küs gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada küs kişiyle barışmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle barıştığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiden hediye almak yeni yerler göreceğine, ondan faydalanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, nefsine yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments