Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çember görmek

Rüyada mor çember görmek

Rüyada mor çember görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada mor çember gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada mor çember görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada saç çemberi görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada asker çemberi görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Rüyada ateş çemberi görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çember görmek geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çember takmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada oyalı çember görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, duaların boşa gideceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çember çizmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments