Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş böceği görmek

Rüyada ateş böceği görmek

Rüyada ateş böceği görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ateş böceği gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada ateş böceği görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada ateş böceği toplamak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denize ateş etmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada birini ateş etmek sıkıntılarının daha da artacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada elinden ateş çıktığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada bahçede ateş yakmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ateş yakmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, asla yüksünmeyeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments