Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kardeşini öpmek

Rüyada ölen kardeşini öpmek

Rüyada ölen kardeşini öpmek dertlerinin unutulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hataların düzeltileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kardeşini öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Rüyada erkek kardeş öpmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşini öpmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini öpmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin elini öpmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kardeşini öpmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada kardeşin elini öpmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşi öpmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments