Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birisiyle yolculuk yapmak

Rüyada ölen birisiyle yolculuk yapmak

Rüyada ölen birisiyle yolculuk yapmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işarettir.

Rüyada ölen birisiyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada bir yere yolculuk yapmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse yolculuğu yapmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle yolculuk yapmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments