Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin ayakkabılarını giymek

Rüyada ölen birinin ayakkabılarını giymek

Rüyada ölen birinin ayakkabılarını giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin ayakkabılarını giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayakkabılarını giymek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işlerinin bozulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada tek tek ayakkabı giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, inancının eksileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada altın ayakkabı giymek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına inanılır.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ayakkabısını giymek kafasını toparlayamayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments