Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulur.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavak ağacından düşmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kavak ağacı sulamak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada büyük kavak ağacı görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada kavak ağacının devrildiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, kötü sözler duyacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak çekilen acıların unutulacağına, borçların gittikçe artacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kavak ağacı yaprağı görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments