Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babasını hasta görmek

Rüyada ölen babasını hasta görmek

Rüyada ölen babasını hasta görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babasını hasta gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada babası hasta görmek heveslerinin de azalacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına işaret eder.

Rüyada babasının hasta olduğunu görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek yaşam standartlarının artacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada anne babasını hasta görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada baba hasta görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek aynı karşılığı alamayacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta babasını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments