Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babadan anahtar almak

Rüyada ölen babadan anahtar almak

Rüyada ölen babadan anahtar almak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada ölen babadan anahtar almak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada babaya anahtar vermek maddi durumun düzeltileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babadan anahtar almak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Rüyada babasından anahtar almak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada babadan anahtar almak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babadan anahtar almak arkadaşlarla aranın bozulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasından anahtar almak çok kötü günler göreceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada tahta anahtar görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada otomobil anahtarı almak büyük aksilikler yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments