Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babadan altın almak

Rüyada ölen babadan altın almak

Rüyada ölen babadan altın almak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, mülk sahibi olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada ölen babadan altın almak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babadan altın almak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasından altın almak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada babaya altın vermek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe rivayet etmektedir.

Rüyada babadan altın almak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada babasından altın almak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada ölen babadan altın almak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sağ görmek çok iyi işler yapılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada babayı korumak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments