Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasından altın almak

Rüyada babasından altın almak

Rüyada babasından altın almak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada babasından altın almak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada ölmüş babadan altın almak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babadan altın almak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada babasından altın almak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasından altın almak başarı için yılmadan çalışılacağına, günden güne kazancının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babadan altın almak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya altın vermek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayla konuşmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada babayı delirmiş görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments