Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasını sağ görmek

Rüyada ölmüş babasını sağ görmek

Rüyada ölmüş babasını sağ görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, günah işleyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasını sağ gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Rüyada ölmüş anne babayı sağ görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada ölen babasını sağ görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, aksiliklerin aşılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü babasını sağ görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ babayı ölmüş görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sağ görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, geçecek güzel bir ömre, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın sağ olduğunu görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada babayı sağ görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sağ olan babayı görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments