Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atamanın yapıldığını görmek

Rüyada atamanın yapıldığını görmek

Rüyada atamanın yapıldığını görmek onları rahat ettireceğine, yeni bir işe gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atamanın yapıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada atamanın yapıldığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada un helvası yapıldığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yapıldığını görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek düşman malından yemeye, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Rüyada yufka yapıldığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada mezar yapıldığını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada köfte yapıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada cami yapıldığını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments