Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürülen bebek görmek

Rüyada öldürülen bebek görmek

Rüyada öldürülen bebek görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, halinin iyi olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada öldürülen bebek gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Rüyada bebek öldürmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bebeğinin öldüğünü görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bebeği ölmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, huzurunun bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments