Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata su vermek

Rüyada ata su vermek

Rüyada ata su vermek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, saadete ereceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sevinç ve sürura, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ata su vermek gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Rüyada ata su vermek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Rüyada beyaz ata su vermek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunların yakında son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada ata su içirmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye tabir olunur.

Rüyada suyun içinde ata binmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada ata ekmek vermek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işarettir.

Rüyada bir üst göreve atanmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada atatürkü defnetmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, dertlerinin unutulacağına delalet eder.

Rüyada atatürk yazısı görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sıkıntılarından arınacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments