Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanıs görmek

Rüyada okyanıs görmek

Rüyada okyanıs görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada okyanıs gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada okaliptus ağacı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ezan okunmasını görmek elinin döneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Rüyada yasin okuyan görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun delirdiğini görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sureleri okuyamamak stresli bir ortama gireceğine, kalp kırmaya, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken dua etmek kendisi ile gururlanacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada oğlunu çağırmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments