Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün boynuzladığını görmek

Rüyada öküzün boynuzladığını görmek

Rüyada öküzün boynuzladığını görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada öküzün boynuzladığını gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Rüyada öküzün boynuzladığını görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ineğin boynuzladığını görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koçun boynuzladığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın öküz görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret eder.

Rüyada uçan öküz görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada öküzle çift sürmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane öküz görmek işlerinin daha da iyi olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments