Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah öküz görmek

Rüyada büyük siyah öküz görmek

Rüyada büyük siyah öküz görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah öküz gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada büyük siyah öküz görmek nice noksanlık içinde olduğuna, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çok büyük öküz görmek yaptığı işte sivrileceğine, kısa sürede başarısının artacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada büyük öküz görmek ev sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah öküz sürüsü görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah öküze binmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah öküz görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah örümcek görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments