Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle çorbası görmek

Rüyada kelle çorbası görmek

Rüyada kelle çorbası görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çalışmalarının artacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Rüyada kelle çorbası gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek yarınlarına inanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kelle çorbası görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Rüyada kelle paça çorbası yemek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada kelle paça çorbası görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada kelle çorbası içmek şansının kendinden yana olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ hayvan kellesi görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kellesi kesmek hastalıklarının düzeleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kızarmış kelle görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments