Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday kellesi görmek

Rüyada buğday kellesi görmek

Rüyada buğday kellesi görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday kellesi gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada buğday kellesi görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış kelle görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada koyun kelle görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yılmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kelle kesmek dinamik olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kellesi kesilmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan kelle görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kelle görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Rüyada dana kellesi görmek önünü göremez olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments