Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulu yandığını görmek

Rüyada okulu yandığını görmek

Rüyada okulu yandığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Rüyada okulu yandığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Rüyada okulun yandığını görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada okulunun yandığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulu yandığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bunalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir okulun yandığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağın yandığını görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir akrabanın evinin yandığını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik tellerinin yandığını görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinin yandığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments