Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin yandığını görmek

Rüyada kendi evinin yandığını görmek

Rüyada kendi evinin yandığını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, gülen yüzünün de solacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi evinin yandığını gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada evinin eşyalarının yandığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada evinin yandığı haberini almak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, üstün başarılar alacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir evin yandığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalettir.

Rüyada başka birinin evinin yandığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin yandığını görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evin yandığını görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yandığını görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rustem

Ben itfayicilerle onlarin aracinda geliyimi ve onlara hayranlikla bakdigimi hatirlayorum araba durdu onlar kiyafetlerini giyerken ben arabadan indim ve o,zaman gordumki kendi evim yanidigini gordum anemle ablamin benim yangina mudaile etmeme izin vermemelerine ramen ben eve qirdim ve yangini cok kolaylikla kaldirdim ozaman ben hatta kizdim neden benim yatigimi daha onceden yapmadiniz diye amma devami yok ben uykufan kalkdim