Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda sözlü olmak

Rüyada okulda sözlü olmak

Rüyada okulda sözlü olmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, razı geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada okulda sözlü olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Rüyada okulda sözlü olmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, zengin olunacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sözlüsünü görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sözlü kavga etmek rakiplerin oyununa gelineceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada sözlü kavga ettiğini görmek türlü musibetlere uğrayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sözlü sınava girmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Rüyada sözlü olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sözlü kavga yapmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, para ve zaman ayıracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada sözlü sınav görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments