Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlü olduğunu görmek

Rüyada sözlü olduğunu görmek

Rüyada sözlü olduğunu görmek idealist kimse olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine inanılır.

Rüyada sözlü olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Rüyada sözlü sınava girmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sözlü olduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada sözlüsünden ayrılmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlü notu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dinamik olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada sözlü tacize uğramak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sözlümü görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada sözlü kavga etmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sözlü kavga etmek belalardan korunacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments