Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda evlendiğini görmek

Rüyada okulda evlendiğini görmek

Rüyada okulda evlendiğini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok hayır duası alacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Rüyada okulda evlendiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada okulda evlendiğini görmek yürek yakan biri haline geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla evlenmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada okulda evlenmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada okul alışverişi yapmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir okul görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada okulla gitmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada okulda sırada oturmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments