Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binmek istemek

Rüyada ata binmek istemek

Rüyada ata binmek istemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata binmek istemek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Rüyada ata binmek istemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, emeğinden hayır göreceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri ata binmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada doru ata binmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil ata binmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Rüyada ata binmek ve düşmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada birinin arkasında ata binmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mor ata binmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada gece ata binmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments