Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doru ata binmek

Rüyada doru ata binmek

Rüyada doru ata binmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, kem gözlere geleceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doru ata binmek gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada doru ata binmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hakkıyla kazanca, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doru at görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ata binmek ve düşmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada semersiz ata binmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada tahta ata binmek anne babaya müjde verileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ata binmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zorlukları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ata binmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bir ata binmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments