Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okula görmek

Rüyada okula görmek

Rüyada okula görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, borcunun kalmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret eder.

Rüyada okula gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada yeni bir okula başlamak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalettir.

Rüyada okul ve öğrenci görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Rüyada okulların tatil olduğunu görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sevinçli haberler geleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada okul kıyafeti almak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada askeri okula girmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada okulda futbol oynamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments