Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul bitirmek

Rüyada okul bitirmek

Rüyada okul bitirmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, malvarlığının çok daha artacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada okul bitirmek gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada okul bitirdiğini görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulun bitmediğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, şifa ve ilaç bulacağına inanılır.

Rüyada okul bitirmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada okulu bitirdiğini görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada okulu bitirememek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulu bitirmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasından bit ayıklamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşın bittiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kötü günler görüleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments