Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul bitirdiğini görmek

Rüyada okul bitirdiğini görmek

Rüyada okul bitirdiğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada okul bitirdiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada okulu bitirmek elinin darlaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada okulu bitirememek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada okul bitirdiğini görmek işlerini tek başına yöneteceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada okul bitirmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada okulun bitmediğini görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada okulu bitirdiğini görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yatırımlarının kar getireceğine yorulur.

Rüyada birinin saçında bit görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada akünün bittiğini görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments