Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul açıldığını görmek

Rüyada okul açıldığını görmek

Rüyada okul açıldığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada okul açıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Rüyada okulların açıldığını görmek evine haciz geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul açıldığını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulun açıldığını görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada saçlarının renginin açıldığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Rüyada açılışa katılmak yeniden doğmuş gibi olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü açılmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı açıp kapamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok dikkat çekeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments