Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oksijensiz kalmak

Rüyada oksijensiz kalmak

Rüyada oksijensiz kalmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, satışların düşeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada oksijensiz kalmak gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada oksijensiz kalmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada oksijen tüpü görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oksijenli su görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada az ömrünün kaldığını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şaşırıp kalmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına yorulur.

Rüyada imtihana geç kalmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sessiz kalmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada arıların içinde kalmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments