Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata bindirilmek

Rüyada ata bindirilmek

Rüyada ata bindirilmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada ata bindirilmek gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasını ata bindiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalettir.

Rüyada kızının ata bindiğini görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, gönlünün rahata ereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ata bindiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, özel muamele göreceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun ata bindiğini görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, onların güvenini sarsacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ata bindiğini görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi ata bindiğini görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata bindiğini görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments