Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ata bindiğini görmek

Rüyada arkadaşının ata bindiğini görmek

Rüyada arkadaşının ata bindiğini görmek sevdiğine kavuşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ata bindiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada arkadaşının ata bindiğini görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada kızının ata bindiğini görmek saygın bir hayat yaşayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada babasının ata bindiğini görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu ata bindirmek tatsız haberlerin alınacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun ata bindiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin ata bindiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz ata bindiğini görmek sürekli yerinde sayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada gelinin ata bindiğini görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cengiz

Rüyada eski ortağımin oğlu ata biniyordu koşturarak