Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata bindiğini görmek

Rüyada ata bindiğini görmek

Rüyada ata bindiğini görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Rüyada ata bindiğini gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada oğlunun ata bindiğini görmek kazanç kapılarının kapanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ata bindirilmek hayır duaları alacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin ata bindiğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu ata bindirmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ata bindiğini görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kızının ata bindiğini görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ata bindiğini görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, borcunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments