Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun ölmüş görmek

Rüyada oğlunun ölmüş görmek

Rüyada oğlunun ölmüş görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun ölmüş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Rüyada oğlunun eşini görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu mezarda görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğluyla öpüşmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu ve gelinini görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hocaya okutmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca oğluyla evlenmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, vefakar bir insan olunacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Rüyada okyanıs görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada oğlunu tuvalette görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, rızkının çeşitleneceğine, şansının döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments