Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun olmasını görmek

Rüyada oğlunun olmasını görmek

Rüyada oğlunun olmasını görmek karlı işlere gireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun olmasını gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada oğlunu kovalamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada oğlunu koşarken görmek zorlukların aşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Rüyada ölünün kuran okumasını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kişinin içinin daralacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu evlenmiş görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ayetel kürsi okuyamamak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yapılan işte ustalaşılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kuran okumak isteyip okuyamamak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evde dua okutmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments