Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka atmak

Rüyada kaka atmak

Rüyada kaka atmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Rüyada kaka atmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kaka atmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kakayı atmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bez yıkamak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakanı yemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda kaka görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kaka görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, de rahatının yerine geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu kakası görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada etrafa kaka yapmak büyük borçlara girmeyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments