Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun ev aldığını görmek

Rüyada oğlunun ev aldığını görmek

Rüyada oğlunun ev aldığını görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet eder.

Rüyada oğlunun ev aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Rüyada oğlunun ev aldığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun araba aldığını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir evde kuran okunduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okunan ev görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Rüyada evde dua okutmak tutumlu bir yaşam süreceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yasin okutmak yeteneklerini geliştirmeye, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments