Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun doğduğunu görmek

Rüyada oğlunun doğduğunu görmek

Rüyada oğlunun doğduğunu görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, onu darda bırakmayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun doğduğunu gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada oğlunun doğduğunu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğduğunu duymak kindar olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kızın doğduğunu görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada doğduğunu görmek yüzünün güleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada tekrar doğmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeş doğduğunu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Rüyada doğduğu evi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments