Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu üzgün görmek

Rüyada oğlunu üzgün görmek

Rüyada oğlunu üzgün görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Rüyada oğlunu üzgün gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Rüyada oğlunu üzgün görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada akrabayı üzgün görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini üzgün görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı üzgün görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabaları üzgün görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birini çok üzgün görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
reyhancolak

iyi günler dilerim,ben akşam ruyamda oğlumu üzgün gördüm.yatağına kapanmış ağlıyordu sesini duyunca yanına gidiyorum.bana çok hasta olduğunu söylüyor oğlum.okadar gerçek gibi gördüm rüyamdan ağlayarak uyandım.oglum yurtdısında yaşıyor çoksık gelemiyo,tabir hayırlı ,hayra çıkar inşallah